Gastenboek
Voeg een bericht toe door het volgend formulier in te vullen:
* Titel:
* Uw bericht:
* Uw naam:
* E-mailadres:
* Voer code in:
 
* = verplicht
Droomtuin
Ardjan en zijn medewerkers hebben in september 2019 hard gewerkt om onze droomtuin te realiseren. Niet alleen gras, bomen, planten en stapelbakken, maar ook beregening en pre-installatie voor een robotmaaier is aangelegd. We zijn erg blij met het resultaat. We bevelen Hoveniersbedrijf AJ van Voorden zeer zeker aan!
Astrid van Tintelen, 09-03-20
Achtertuin
Wij zijn erg tevreden met de achtertuin die opnieuw is betegeld en ingedeeld. Alles is in goed overleg gegaan, er is hard en precies gewerkt. Bedankt: Art-Jan, Bart en Bart! Fam. Groeneveld.
A. Groeneveld, 19-12-19
tuin aangelegd in 2019
Onze tuin is opnieuw aangelegd door jullie. Wij zijn hierover heel erg tevreden. We hebben professioneel advies gehad en de tuin is heel mooi, vriendelijk en toch strak aangelegd waardoor ons huis beter tot zijn recht komt. Hartelijk dank hiervoor.
martie en Liesbeth van den Doel, 17-12-19
Super bedankt!
Dank zij het goede advies van jullie en de uitvoering ervan,genieten we elke dag van een mooie gezellige en verzorgde tuin.
Hennie & Joke, 04-12-19
Helemaal naar wens
Dank zij Art-Jan en zijn team genieten wij als gezin dagelijks van onze keurig aangelegde tuin. Mannen bedankt !!! Wij zijn echt tevreden. En weten jullie te vinden als wij weer een tuin klus hebben.
Fam. W.F. Vermeer, 27-02-14
Super!!
Tuin ziet er pico bello uit! Dank voor de aanleg. Helemaal naar mijn wens.
A.J. van Voorden, 03-05-13
TUIN IN TOPVORM
Daar is niets teveel mee gezegd. Dankzij jouw ideeën, advies en manier van aanpak is onze tuin met straatwerk weer helemaal in topvorm. Je bent een man van tijd en afspraak en je levert perfect werk. Hartelijk bedankt hiervoor.
Gijsbert en Hetty van Tuijl, 22-08-12
Helemaal geweldig!!
Art-Jan, Super bedankt voor jouw mooie ontwerp en aanleg van onze tuin!! Het had niet mooier gekund, we zijn er superblij mee!!
Bennie & Jolanda Hoogenes, 11-07-12
Bedankt!
Ha Art-Jan, Bedankt voor de aanleg van mijn terras etc.; het was heel prettig om met je samen te werken!! Heidi
Heidi , 06-07-12
Steeds weer genieten!
Afgelopen weken met het mooie weer enorm genoten van ons vergrootte en vernieuwde terras en tuin. Art-Jan, heel hartelijk bedankt voor je advies en het mooie en zeer nette werk!
Arie en Jeannette Versluis, 02-06-12
super mooi!
Hallo Artjan en Co, Bedankt voor de aanleg van onze mooie tuin! We genieten er elke dag weer van!
A. de Vreugd, 09-05-12